CAFETARIA DE HOEF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1490 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Hoef. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 22:01 Thuis bezorgd, moet stoppen met aangeven welke tijd er geleverd wordt, en vervolgens een twintig minuten later en dan op de app aangeven; problemen ? Bel restaurant, wat een kut opmerking ik begrijp waarom ze telefonisch onbereikbaar zijn
9 jun 2024 om 21:19 Was weer top
9 jun 2024 om 20:43 Uitstekend
2 jun 2024 om 21:09 Was echt top! Snel bezorgd en goed warm, hier blijven we voortaan bestellen. Onderscheiden zich in bezorgsnelheid en kwaliteit + netjes verpakt
2 jun 2024 om 18:56 Top kwaliteit
1 jun 2024 om 0:16 Helemaal goed :)
31 mei 2024 om 19:49 Prima kwaliteit , weinig friet voor een "medium" en erg laat bezorgd
31 mei 2024 om 19:18 Altijd optijd en lekker
31 mei 2024 om 8:15 Wij bestellen hier al heel lang, altijd goede kwaliteit en snel bezorgd. Echter nu al meerdere keren klopt de bestelling niet. Als je belt wordt het keurig opgelost, maar blijft vervelend.
27 mei 2024 om 11:06 Het eten was iets later dan aangegeven maar wel goed op temperatuur. De hoeveelheid was ruimschoots voldoende. De shakes was alleen raden welke welke was en 1 rietje delen met 3 mensen een kleine uitdaging. Gelukkig had ik zelf rietjes
26 mei 2024 om 20:06 Duurt soms wel even maar is goed geprijsd en altijd warm. Liever warm en iets later dan koud en te vroeg.
26 mei 2024 om 20:04 Sate was perfect. Patat kon wat warmer.